از خواندن تا پرواز با قصّه

انجمن قصه گوئی استان هرمزگان با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی، قصه و قصه گوئی جدید ترین نشست خود را به صورت مجازی برگزار کرد.

از خواندن تا پرواز با قصّه عنوان نشست مجازی بود، که با حضور فرشته مجیب و به میزبانی انجمن قصه گویی کانون پرورش فکری استان هرمزگان برگزار شد.

در این نشست مجازی مربیان فرهنگی و تعدادی از کتابداران اداره امور کتابخانه های استان هرمزگان شرکت کردند. به گفته نماینده انجمن قصه گویی استان هرمزگان، این انجمن با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی، قصه و قصه گوئی جدید ترین نشست خود را  به صورت مجازی برگزار کرد.

الهام اشرافی جاسکی گفت: این برنامه بانگاه به شعار معاونت فرهنگی «خوب زندگی کردن تمرین می خواهد » و «آینده ساختنی است»، سعی در عمق بخشی به دانش کتابخوانی و قصه گوئی مخاطبان در مواجهه با کودکان و نوجوانان داشت.

همچنین فرشته مجیب مدرس، یک مدرس قصه گویی در این نشست گفت: چگونه بخوانیم تا بتوانیم قصه بگوئیم؟چگونه قصه بسازیم و ارتباط برقرارکنیم؟ دو پرسش مهم است.

مجیب با اشاره به اینکه کتاب ها بر اساس سن، علاقه و نیاز مخاطبین انتخاب می شوند و مربیان سعی نمایند در این زمینه از علایق بچه ها آگاه باشند، بیان کرد: یکی ازشیوه های علاقمندکردن مخاطبان کودک و نوجوان به کتاب ، قصه بازی با کتاب است.

این مدرس قصه گویی اظهار کرد: همچنین با شیوه آشنایی با مفاهیم کتاب و با کمک کتاب خوانی و قصه می توان مهارت های اجتماعی مورد نیاز کودکان و نوجوانان همانند دوست داشتن، عشق ورزیدن، احترام گذاشتن، تشخیص خوب از بد و..را به آن ها آموخت.

این مدرس قصه گویی عنوان کرد: تو بخوان من لذت می برم، ریتم خوانی، کرخوانی، پاپ کورن ریدینگ(خواندن های پرشی)، یارخوانی، بلندخوانی، ساکت خوانی از جمله شیوه های خوانش متن است.

مجیب در پایان ضمن قصه گویی فی البداهه «قورباغه چاه نشین»، پرداخت تا مربیان به صورت عملی با شیوه قصه سازی آشنا شوند.

 

منبع ایسنا

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *