کنفرانس مطبوعاتی پانزدهمین جشنواره فرهنگی هنری خلیج فارس برگزار شد

نشست خبری پانزدهمین جشنواره فرهنگی هنری خلیج فارس با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، معاونین، دبیر جشنواره و اهالی رسانه و خبرنگاران دوشنبه ۲۵ فروردین ماه در سالن رودکی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان برگزار شد.

به گزارش شرجی، فرخنده جلالی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، با اشاره به اهمیت روز ملی خلیج فارس بیان کرد: اگر هویت خلیج فارس از هجمه دنیا در امان مانده است، محصول زحمات جامعه خبری و نقش آفرینی مردم بوده و هست. بنابراین سعی کردیم در این جشنواره وجه مردمی آن را بیشتر تقویت کنیم و هدف اصلی برنامه‌، ارتباط با عامه مردم است.

فرخنده جلالی با اشاره به تاریخچه روز ملی خلیج فارس در سفر سال ۱۳۸۸ هیت وزیران و رئیس جمهور وقت، عنوان کرد: امسال جشنواره در بخش‌های مختلف و با رویکرد اجرا و پیگیری برنامه‌ها در طول سال از اول اردیبهشت آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: این دوره از جشنواره فرهنگی هنری خلیج فارس در ۴ محور شامل بخش علمی و پژوهشی، فرهنگی و مطبوعاتی، هنری و سینمایی و بخش مردمی با حضور میهمانان ویژه آغاز می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان اضافه کرد: برنامه‌ها با بخش علمی و پژوهشی با سخنرانی عبدالرزاق ملکی با موضوع سیر تحولات تاریخی بستک و جهانگیریه از یکم اردیبهشت ماه در این شهرستان آغاز و با تقدیر و تجلیل از احمد حبیبی مولف و محقق بستکی و همچنین برنامه‌های جنبی ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در روز دوم اردیبهشت، میزبان سخنرانی کاظم امیدی با موضوع قلعه‌های تاریخی بندرلنگه و تاثیر آن در فرهنگ و تجارت آن شهرستان خواهیم بود. سپس در روز سوم، سخنرانی و نمایشگاه عکس مرتضی نیک نهاد پژوهشگر بندرعباسی با موضوع خلیج فارس، تبارشناسی سیاهان در مجموعه پژوهشی باد سیاه در شهرستان بندرعباس را خواهیم بود.

ایشان با اذعان به اینکه چهارم اردیبهشت، برنامه‌ها در بندرعباس پیگیری خواهد شد، گفت: پنجم اردیبهشت برای نخستین بار شهرستان حاجی آباد در شمال هرمزگان با سخنرانی سید علی حسینی از پژوهشگران بومی با موضوع طارم زمین در اسناد تاریخی در این جشنواره سهیم خواهد بود.

جلالی با اشاره به اینکه شهرستان‌ها نقش مهمی در اجرای جشنواره روز ملی خلیج‌فارس دارند، اظهار داشت: ششم اردیبهشت، شهرستان جاسک در شرق استان، با سخنرانی حیدر حیدر نژاد از مولفان بومی با موضوع جاسک، سواحل مکران دروازه طلایی خلیج فارس، پذیرای این جشنواره خواهند بود.

فرخنده جلالی با اشاره به اینکه سال گذشته سفرنامه تیشیرا از انتشارات نسیم بادگیر با حمایت مالی دبیرخانه جشنواره خلیج‌فارس چاپ شده است، گفت: امسال نیز از همین ناشر، کتاب ترجمه منابع آلمانی درباره تاریخ صفوی ایران و خلیج‌فارس که از منابع معتبر و اسناد تاریخی است، چاپ و نهم اردیبهشت در جزیره هرمز رونمایی می‌شود.

وی ادامه داد: در بخش فرهنگی و مطبوعاتی، نهم اردیبهشت نیز در جزیره هرمز، فراخوان و رونمایی از پوستر جشنواره ملی مطبوعات خلیج فارس خواهیم داشت و مراسم اختتامیه در روز خبرنگار برگزار خواهد شد و همچنین از پوستر جشنواره ملی دو سالانه کتاب خلیج فارس در این روز با مشارکت خانه کتاب و ادبیات ایران رونمایی می‌شود.

فرخنده جلالی از برگزاری محفل شعر خلیج فارس پس از دهم اردیبهشت در ابوموسی با حضور جمعی از شاعران ملی و بین المللی با همکاری خانه کتاب و ادبیات خبر داد و اضافه نمود: دهم اردیبهشت نیز در بندرعباس از مفاخر فرهنگی و هنری، ادبی استان با مشارکت استانداری و اتاق بازرگانی هرمزگان تقدیر بعمل خواهد آمد.

گفتنی است: پانزدهمین جشنواره بین المللی خلیج فارس از ۱ الی ۱۰ اردیبهشت ماه در بندرعباس و دیگر شهرستان های استان هرمزگان برگزار می شود.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبرهای پربازدید